Bevásárló kosár 0 tétel(ek) - 0Ft

TÁJÉKOZTATÓ AZ ABROM ELEKTRONIKUS SZÁMLAKIBOCSÁTÁSÁRÓL

Az ABROM Kft. 2011. január 1-től az elektronikus számlát a fizetést követően feltöltjük az ügyfél területre, ahonnan azt bármikor letöltheti.

Az elektronikus számla kibocsátásának és felhasználásának törvényi és adóhatóságot érintő részleteiről bővebb információ az APEH honlapján érhető el: http://www.apeh.hu/adoinfo/afa/afa_elektr_szla.html

Általános tájékoztató az E-számláról
Az E-számlázás egy olyan szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, hazai és nemzetközi szabványokra épülve, biztonságos körülmények között, megfelelve minden, az "elektronikus számla jogszabályban" előírt követelményeinek és az ombudsmani elvárásoknak. A hiteles e-számla a kibocsátás időpontját hitelesítő időbélyeggel és elektronikus aláírással van ellátva.

Az elektronikus számla csak elektronikus formában alkalmas adóigazgatási azonosításra, annak papír alapú formája dokumentumként nem használható. Hivatali, banki egyéb ügyintézés esetén elektronikus formában kell adatközlésre benyújtani!

Hogyan lehet kifizetni az e-számlát
Mivel a fizetés a rendszer által kibocsájtott díjbekérő alapján történik és azt követően töltjük fel e-számláját, azt már pénzügyileg rendeznie nem kell.
A díjbekérő kifizetésére az alábbi lehetőségei vannak:
Simple vásárlói tájékoztató

Simple vásárlói tájékoztató