Bevásárló kosár 0 tétel(ek) - 0Ft

Általános Szerződési Feltételek


Az ABROM Informatikai Kft. (továbbiakban "Szolgáltató") és a felhasználó ("Felhasználó") közötti szerződés szolgáltatás igénybevételéről. FIGYELEM! A tárhelybérlet szolgáltatást nem áll módunkban kalóz és spam weboldalak számára nyújtani. Ezt a szerződést megszegő felhasználói számlát figyelmeztetés és pénz visszafizetés NÉLKÜL eltávolítjuk.

1) Számlázás: Ön beleegyezik abba, hogy a díjbekérő kifizetése után elektronikusan hitelesített és előállított számlát kap emailben szerződéses partnerünktől a szamlazz.hu -tól. A számláit az ügyféltér főoldalán, a file szekcióba(az oldal alsó részén) is elérhetővé tesszük.

2) Fizetési határidő: Ön beleegyezik abba, hogy minden díjbekérőt a határidőn belül kifizet. Ha a szolgáltatásainkat az esedékesség napjáig nem rendezi, a felhasználói számláját törölhetjük. A 3 napnál tovább tartó fizetési késedelem esetén, a Web-oldalát megszüntethetjük.A Web-oldal újrakapcsolási díja ebben az esetben 5000 Ft.

3) A tárhely bérlési szolgáltatás igénybevétele: Ön elfogadja, hogy a Web-oldalát az általánosan elfogadott szabályok, törvények szerint üzemelteti, és a Web-oldal látogatóit, a szolgáltatót, valamint a szolgáltatásunk egyéb használóit károsító tevékenységgel nem foglalkozik. Ön elfogadja, hogy aktív vagy passzív spam-nek minősíthető tevékenységgel nem foglalkozik, beleértve a spam anyag elhelyezését a hálózati konferenciákon, fórumokon, vagy a kéretlen információ tömeges elküldését bármilyen formában. Mindenféle spam tevékenység a Web-oldala azonnali felszámolásához vezet. Elfogadja, hogy a Web-oldalán elhelyezett programok nem terhelhetik le, és a szerver összes terhelhetőségének a 10%-os határát nem léphetik át. Az ilyen fajta túlterhelést tömeges üzenetküldési program, nagy terjedelmű videó- és hanganyag feltöltése, stb. okozhatja.

4) Jogi megjegyzések: A szolgáltató mindent megtesz a szerver és a szoftverrendszer megbízhatóságáért. Mindazonáltal Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem vállalja a felelősséget a lehetséges károkért, amik a kapcsolatszakadás, a szerver offline állapotba kerüléséből vagy technikai okokból bekövetkezik. A felelősség elhárítása magába foglalja a szerver elérhetetlensége miatti károkat, az Ön adatbázisa eltorzítását vagy megsemmisülését, valamint lemaradást a nyersségről.

5) A szolgáltatás felmondási ideje és feltétele: A szerződés a megrendeléstől számítva egy hónapig érvényes, kivéve, ha más időtartamban állapodunk meg. A időtartam elteltével a egyezményt azonos időre automatikusan felújítjuk, kivéve ha más időtartamban állapodunk meg, vagy ha lemond a szolgáltatásról. Szerződés felmondás esetén, értesítsen minket 1 héttel előtte. A szolgáltató jogosultnak tekinti magát, hogy a jelen egyezményt egyoldalúan felmondja és a Weboldalát azonnal eltávolítsa abban az esetben ha:  

a) Ön elmulasztja számlája kifizetését.

b) Ön az egyezmény valamelyik cikkét, vagy feltételét, vagy Magyarország valamelyik idevonatkozó törvényét megszegi.

c) Ön a Web-oldalán a bírósági szabályozást sértő anyagot helyez el.

d) Ön illegális adatokat vagy illegális Web-oldalakra mutató linkeket helyez el, többek között:

  • kalózmásolatok
  • hacker archívumok és programok
  • kalóz oldalak
  • felnőtteknek szóló, pornografikus tartalmú oldalak
  • chat programot üzemeltet
  • licensz nélküli zenét (MP3 fájlokat) tartalmazó és terjesztő oldalak, vagy ezekre mutató linkek.

e) Ön spam tevékenységgel foglalkozik
A szolgáltató nem vállalja a felelősséget a szerveren elhelyezett adatok biztonságáért abban az esetben, ha a Web-oldalát a fent említett okok miatt eltávolítja.

6) A felek felelőssége: Ön elfogadja, hogy minden a Web-oldalával kapcsolatos költséget kifizet, beleértve a perköltségeket és az ügyvédi költségeket. Az egyezmény tartalma a szolgáltató és Felhasználó között semmiféle társulati viszonyt nem létesít. A felek megerősítik és elfogadják, hogy a szolgáltató semmiféle viszonya nincs a Felhasználó Web-oldalának adataival és tartalmával, kivéve a Web-oldal működtetéséhez szükséges tevékenységet.

7) Biztonsági intézkedések/szoftver környezet: Ön megerősíti és elfogadja, hogy teljes felelősséget vállal a szerverén elhelyezett összes adat sértetlenségéért, valamint a felhasználói név és jelszó biztonságáért. Ön elfogadja, hogy sem a szolgáltató tulajdonát nem igyekszik feltörni, sem más kárt nem okoz a szolgáltatónak, valamint a szolgáltató ügyfeleinek. Ön megerősíti és beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem biztosít technikai támogatást sem az Ön által felállított programrendszer és/vagy a szkriptek számára.

8) Web-oldal tartalama: A szolgáltató gyakorolja a szólásszabadságot. Az összes szolgáltatásunkat szigorúan legális célokból veheti igénybe. Amíg a Web-oldala adatai nem ütköznek bele semmiféle törvényekbe, az illető adatokat felteheti a Web-oldalára. Szigorúan tilos a törvények engedélyezése nélkül bármilyen információt, adatot vagy anyagot közvetíteni, feltárolni vagy közölni. Ide tartoznak a többiek között a szerzői jog által védett adatok, fenyegetéseket, illetlenségeket tartalmazó lapok stb.
Ön megerősíti és beleegyezik, hogy a Web-oldalán, az ön által elhelyezett információért teljes felelősséget vállal.

9) Adattovábbítási nyilatkozat: Amennyiben Simple fizetési módot valasztja azzal elfogadja, hogy a(z) ABROM Informatikai Kft. (2310.Szigetszentmiklós.Brassó u.4/B) által a(z) abrom.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek a Simple rendszer üzemeltetője az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Annak ellenére, hogy a szolgáltató soha nem fogja kiadni harmadik félnek, és bizalmasan fogja kezelni az ön bizalmas információit (az előbbi kivételével), szolgáltató együtt fog működni minden törvényes nyomozással, ha Felhasználót a törvények megsértésével gyanúsítják.

10) Ingyenes-szolgáltatások: A szolgáltató fentartja magának a jogot, hogy az ingyenesen biztosított szolgáltatásokat előzetes értesítés nélkül bármikor megszüntetheti.
Az esetleg ebből eredő károkért semmilyen kártérítésre nem kötelezhető.


Simple vásárlói tájékoztató

Simple vásárlói tájékoztató